Bubble වලට Add වීමෙන් Opt-Out වීම
Bubble යනු ඔබගේ Circle එකේ ඕනෑම සාමාජිකයෙකුට create කළ හැකි shared meetup spaces වේ. Default එක ලෙස, වෙනත් Circle සාමාජිකයන්ට ඔවුන් create කරන Bubble එකකට ඔබව add කළ හැක. ඔබට මෙය තනිවම තීරණය කිරීමට අවශ්ය නම්, මෙය off කළ හැක:
- Settings → Account → Bubble Privacy වෙත යන්න
- Allow others to add me to Bubbles off කරන්න
මෙය off කළ පසු, Circle සාමාජිකයන්ට ඔවුන් manage කරන Bubble එකකට ඔබව auto-add කළ නොහැක. ඔබට තවමත් ඔබගේම Bubble එකක් create කළ හැක, හෝ QR code එකක් භාවිතයෙන් ඕනෑම Bubble එකකට join විය හැක.
ඔබගේ Account එක ස්ථිරව Delete කිරීම
ඔබගේ account එක delete කිරීමෙන් එය, සහ ඔබගේ දත්ත, WheresNow වෙතින් වහාම සහ ස්ථිරව ඉවත් වේ.
- Settings → Account → Delete Account වෙත යන්න
- ඔබගේ email ලිපිනය confirm කරන්න (ඔබ Google/Apple සමඟ sign in වී ඇත්නම් නැවත authenticate වන්න)
- Confirm කිරීමට ඔබගේ password නැවත enter කරන්න (හෝ Google/Apple sign in නැවත complete කරන්න)
Delete කිරීම වහාම සිදු වන අතර එය undo කළ නොහැක. Confirm කළ පසු grace period එකක් හෝ account recovery එකක් නොමැත. Delete කළ පසු, ඔබගේ account එක WheresNow servers වලින් ඉවත් වේ, ඔබ සියලුම Circles වලින් ඉවත් වේ, ඔබගේ location history destroy වේ, සහ ඔබගේ device එකේ ඇති සියලුම local app data (cache කළ messages ඇතුළුව) wipe වේ.
ඔබගේ දත්ත පිළිබඳ අප හා සම්බන්ධ වන්න
ඔබගේ privacy settings හෝ දත්ත පිළිබඳ ප්රශ්න ඇත්නම්:
- Email: [email protected]
මෙම article එක ඔබට ප්රයෝජනවත් වූවාද?
මෙම article එක ප්රයෝජනවත්ද?
Couldn't find what you were looking for?
Our support team is here to help you with any questions or technical issues.
Contact Support